Verbeter je vacatureteksten

  • Ontvang meer reacties
  • Krijg betere kandidaten
  • Verbeter je werkgeversimago
  • Gemakkelijk, snel en doelgroepgericht
  • En deel je succes
Probeer nu gratis uit! Bekijk de mogelijkheden

Laat jouw vacature beoordelen

Het uploaden van het bestand is niet gelukt, probeer a.u.b. een ander formaat te uploaden. De toegestaande formaten zijn: odt, doc, docx, rtf, txt, html of pdf.

Foutmelding: het systeem kan onvoldoende tekst ontdekken in het door jou geuploade bestand. Probeer een ander formaat (odt, doc, docx, rtf, txt, html, pdf) of plak de tekst rechtstreeks in het invoerveld onderaan deze tool.

Er ging iets fout bij het uploaden van het bestand. Mogelijk is de verbinding met de website tijdelijk weggevallen. Probeer het bestand opnieuw te uploaden.

Het bestand dat je probeert te uploaden is te groot. Het bestand mag niet groter zijn dan 5MB. Probeer a.u.b. een ander bestand of plak de tekst uit jouw document rechstreeks in het invoerveld van deze tool.

Je bent nu ingelogd. Upload het bestand nogmaals om je vacature te beoordelen.

Je hebt geen ervaringsniveau geselecteerd. Kies uit: "junior", "medior" of "senior".

plak hier een URL of vacaturetekst of schrijf een nieuwe tekst

Zo werkt het

Je uploadt je vacaturetekst en krijgt direct bruikbare tips om jouw vacaturetekst te verbeteren. Wat vindt jouw doelgroep belangrijk in de keuze voor een werkgever en welke arbeidsvoorwaarden zoeken zij? In jouw vacaturetekst zie je direct wat goed is, wat er mist, en er worden suggesties gedaan ter verbetering. Zo kun je gemakkelijk en snel je vacature- en wervingsteksten verbeteren. Snel, eenvoudig en doelgroepgericht.