Verbeter je vacatureteksten

  • Ontvang meer reacties
  • Krijg betere kandidaten
  • Verbeter je werkgeversimago
  • Gemakkelijk, snel en doelgroepgericht
  • En deel je succes

Laat jouw vacature beoordelen

Het uploaden van het bestand is niet gelukt, probeer a.u.b. een ander formaat te uploaden. De toegestaande formaten zijn: odt, doc, docx, rtf, txt, html of pdf.

Foutmelding: het systeem kan onvoldoende tekst ontdekken in het door jou geuploade bestand. Probeer een ander formaat (odt, doc, docx, rtf, txt, html, pdf) of plak de tekst rechtstreeks in het invoerveld onderaan deze tool.

Er ging iets fout bij het uploaden van het bestand. Mogelijk is de verbinding met de website tijdelijk weggevallen. Probeer het bestand opnieuw te uploaden.

Het bestand dat je probeert te uploaden is te groot. Het bestand mag niet groter zijn dan 5MB. Probeer a.u.b. een ander bestand of plak de tekst uit jouw document rechstreeks in het invoerveld van deze tool.

Je bent nu ingelogd. Upload het bestand nogmaals om je vacature te beoordelen.

Je hebt geen ervaringsniveau geselecteerd. Kies uit: "junior", "medior" of "senior".

plak hier een URL of vacaturetekst of schrijf een nieuwe tekst

Zo werkt het

De VacatureVerbeteraar is voor recruiters, arbeidsmarktprofessionals en iedereen die een vacaturetekst schrijft. Met VacatureVerbeteraar zie je in één oogopslag hoe je een vacaturetekst optimaliseert naar de baanwensen van jouw kandidaat. Op basis van grote datasets, slimme algoritmes en geavanceerde teksttechnologie, gecombineerd met vele jaren kennis en ervaring, is een gebruiksvriendelijke en effectieve tool ontwikkeld om vacatureteksten te verbeteren. Zo kan iedereen snel, gemakkelijk en doelgroepgericht een goede vacaturetekst schrijven.

1. Upload het bestand, of plak de tekst of URL in het tekstveld
2. Selecteer het ervaringsniveau
3. Analyseer de tekst en ga ermee aan de slag!

feedback
Geef je mening / feedback
  • Geef je naam op
  • Geef je e-mailadres op
  • Dit veld mag niet leeg zijn
© 2016 - Vacature Verbeteraar