Yellow Yard koppelt de VacatureVerbeteraar aan eigen recruitmentsysteem

Yellow Yard, leverancier van recruitment software, heeft de VacatureVerbeteraar, ontwikkeld door Intelligence Group en Jobdigger gekoppeld aan het eigen ATS-systeem. Vanaf nu biedt Yellow Yard gebruikers de mogelijkheid om de VacatureVerbeteraar binnen de eigen Yellow Yard omgeving te koppelen. Wanneer deze koppeling gemaakt is, kunnen recruiters direct een vacaturetekst uploaden of de URL kopieren in de tool met het doel: het rendement van de uitgezette vacature maximaliseren. Binnen enkele seconden ontvangen zij feedback over: welke arbeidsvoorwaarden aansluiten bij de wensen van de doelgroep, wat beter verwoord kan worden, welke arbeidsvoorwaarden en pullfactoren er ontbreken en welke suggesties voor verbetering er zijn.

 

 

Naast de verbetersuggesties biedt de VacatureVerbeteraar ook inzicht in de wervingshaalbaarheid van de te werven doelgroep: hoe moeilijk of makkelijk is het om deze groep mensen te werven. Bij een zeer moeilijk te werven doelgroep, is een sterke tekst die doelgroepgericht geschreven is des te belangijker. 

 

Bekijk een korte demo van de VacatureVerbeteraar.

 

Over Yellow Yard
Yellow Yard levert sinds 2004 recruitment software. Inmiddels is Yellow Yard uitgegroeid tot een winstgevende organisatie met vestigingen in Groningen en Den Haag. Met ons hechte team van enthousiastelingen bedienen we de Europese markt. Dagelijks maken tienduizenden recruiters over de hele wereld gebruik van onze recruitmentoplossingen. Onze klanten bestaan enerzijds uit werving- en selectie bureaus, uitzendbureaus en detacheringsbureaus. Anderzijds werken we voor overheden, gemeenten, zorginstellingen en andere grote organisaties. Voor meer informatie: www.yellowyard.nl  

Meer informatie?
Voor meer informatie over de mogelijkheden om de VacatureVerbeteraar binnen een eigen recruitmentsysteem te implementeren of om er zelf gebruik van te maken, kunt u contact met ons opnemen via info@intelligence-group.nl of door te bellen naar 088 730 2800.