Over ons

Het verleiden van talent met een goede wervingsboodschap is één van de belangrijkste prioriteiten binnen werving. Een doelgroepgerichte boodschap, inspelend op de beweegmotieven, wensen en arbeidsvoorwaarden is daarvoor essentieel. Het hebben van tijd, creativiteit, en de juiste informatie zijn daarvoor randvoorwaarde. De VacatureVerbeteraar helpt om op een leuke, eenvoudige en snelle manier betere vacatureteksten te schrijven, die inspelen op datgene dat de beoogde doelgroep belangrijk vindt.

Door de combinatie van geavanceerde taaltechnologie, de vacaturedatabase van Jobdigger en de data (AGO) en kennis van Intelligence Group, is een algoritme ontwikkeld dat het mogelijk maakt om:


Over Jobdigger

Jobdigger is een onderneming van Björn Hijmans en Erik Leerkes. Jobdigger verzamelt vacatures van het gehele Nederlandse web, inclusief jobboards, sociale media en corporate websites. Dagelijks worden honderdduizenden bronnen bezocht. Gevonden vacatures worden geanalyseerd, ontdubbeld en geclassificeerd in beroepsklassen. Ook worden vacatures verrijkt met bedrijfs- en contactgegevens. De informatie van Jobdigger wordt gebruikt door arbeidsmarktprofessionals voor leadgeneratie, arbeidsmarktanalyses en het plaatsen van kandidaten.
Bezoek www.jobdigger.nl voor meer informatie.


Over Intelligence Group: 100% arbeidsmarkt

IG! wil een bijdrage leveren aan het verkleinen van de kloof tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Wij willen nationaal en internationaal toonaangevend en normbepalend te zijn op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Dit doen wij door werkgevers te helpen effectiever en efficiënter te werven en werknemers te helpen hun positie op de markt te verbeteren. Dit doen wij met behulp van onze eigen onderzoeken en data, gecombineerd met alle toonaangevende beschikbare (inter)nationale arbeidsmarktinformatie. Deze data wordt op maat beschikbaar gemaakt via rapportages, dashboards en API’s.
Bezoek www.intelligence-group.nl voor meer informatie.